BLOG

Aktuálne články

Pomáhame firmám a podnikateľom s rozjazdom podnikania. Vyrábame lacné a pritom kvalitné papierové tašky, v ktorých môžu svojim klientom ponúkať a dodávať svoje produkty. Vďaka tomu majú vyriešený reprezentatívny obal, praktické balenie, ľahký odnos a odlišnosť od konkurencie. Viac o papierových taškách a taškách na víno pre rôzne odbory podnikania sa dozviete v našich článkoch na blogu.

Papierové tašky

Malé papierové tašky lacné a luxusné

Naše malé papierové tašky patria medzi najlacnejšie papierové tašky dostupné na trhu. Zároveň sa môžete u malých papierových tašiek spoľahnúť na kvalitu, aj na ich dostupnosť. Ponúkame rôzne druhy malých papierových tašiek s rôznymi variantami držadiel. To preto, aby si každý zákazník dokázal vybrať práve to, čo potrebuje.

Celý článek
Papierové tašky

Najlacnejšie papierové tašky z kraftového papiera

Naše kraftové papierové tašky patria medzi najlacnejšie papierové tašky na trhu. Tieto papierové tašky slúžia k bežnému používaniu ako je napríklad nákup potravín. Kraftové papierové tašky rozdelujeme do dvoch hlavných kategórií – s plochým a krúteným uchom.

Celý článek
lacné papierové tašky
Papierové tašky

5 základných výhod používania lacných papierových tašiek

V dnešnej dobe, keď nakupujeme v supermarkete, počúvame od predajcov otázku „Igelitová alebo papierová taška?“. Stále častejšie volíme túto ekologickú možnosť bez zaváhania a ide samozrejme o lacné papierové tašky. Dôvodom je zvýšené povedomie o ochrane životného prostredia a škodlivosti plastových obalov. Namiesto živých oceánov vidíme stále viac hrôzostrašných fotografií tony plastov, ktoré ich plnia až po okraj. Sme si vedomí toho, že zdanlivo prozaický výber lacnej papierovej tašky miesto tradičnej igelitovej môže skutočne zlepšiť stav našej planéty.

Celý článek
Papierová taška podľa oboru

Tašky na menubox – TAKEAWAY

Papierové tašky takeaway vhodné do reštaurácií, krčiem, jedální, cukrární, kaviarní a ďalších miest, ktoré ponúka svoje produkty k tzv. jedlu cez ulicu – takeaway. V ponuke nájdete lacné papierové tašky na menubox, pre menšie i väčšie menubox, balené zákusky, misky šalátov, pečivo alebo rozmernejšie krabičky na objemnejšie produkty. Všetky naše tašky sú vyrábané z kraftových papierov, ktoré sú vhodné pre styk s potravinou.

Celý článek
papírové tašky
Papierové tašky

Papierové tašky – hnedá alebo biela farba je štandard

Hnedé i biele tašky z papiera si ľudia zamilovali pre ich prírodný vzhľad. Papierové tašky sú šetrné k životnému prostrediu, vyrobené z obnoviteľných surovín, ktoré sú plne recyklovateľné. 100% rozložiteľné a 100% recyklovateľné. Papierové tašky sú obľúbenou náhradou za tašky z plastu. Sú reprezentatívne pre akúkoľvek príležitosť odovzdanie vo forme darčeku, zakúpeného alebo vybraného tovaru na predajni alebo v eshope.

Celý článek
PVC škodlivé k životnímu prostředí
Zaujímavosti z odboru tašiek

Prečo je plast horší ako papier?

Papierové tašky sú na rozdiel od igelitiek zhotovené z prírodne recyklovateľného materiálu, zo sulfátového alebo hrubého papiera alebo textilných vlákien. Navyše možnosť ekologického potlače vodnými farbami. Papierové tašky nemusia byť len v “prírodnej“ hnedej farbe, ale v elegantnej bielej alebo inom farebnom odtieni. Papierové tašky sú cenovo porovnateľné s taškami igelitovými. Prečítajte si viac o rozdieloch medzi týmito rozdielnymi materiálmi.

Celý článek
Printstep - výroba tašek
Papierové tašky

Firemné tašky s potlačou

Reklamná potlač logom alebo inou grafikou vašej firmy podľa vašich predstáv. Expresná potlač papierových tašiek. Môžete si optimalizovať dodávku papierových tašiek s potlačou. Vyrobíme séria tašiek od 100 ks po 50.000 ks počas 1 týždňa.

Celý článek